DEPORTE

 • betevé

  La Barcelona Water Polo Masters Cup o l’estima per un esport passats els anys

  280 waterpolistes de 24 equips de tot el mon han participat en el campionats La 2edició de la Barcelona Water Polo Masters Cup ha tornat a posar de manifest que l’esport del waterpolo continua ben viu amb el pas dels anys. Durant tres dies, les Piscines Municipals de Montjuïc han acollit una competició que, enguany, ha comptat amb 24 equips i un total de 280 waterpolistes.

   

  Waterpolo per a totes les edats amb la Masters Cup

  La Barcelona Water Polo Masters Cup, que després de dos anys sense poder-se fer per la pandèmia, ha servit per comprovar les ganes de continua jugant d’aquells que durant una etapa de la seva vida van practicar el waterpolo de manera professional. Un d’ells és en Simon Fusté, l’exjugador del Mediterrani i l’Horta, entre altres equips, que ara juga amb l’Olot. Assegura que “l’amor que tinc per aquest esport fa que vulgui participar en aquest torneig”. En aquest cas, ell ho fa amb l’Scottoish Master escocès.

   

  Amb l’equip del Dream Master Team, un combinat de jugadores catalanes escollides per Anni Espar, trobem l’Iris Pérez. L’exjugadora del CE Mediterrani de la dècada dels 90 reconeix que “participar en la Barcelona Masters Cup ens serveix per a dues coses: poder trobar-nos de nou amb antigues companyes i rivals, i competir contra equips amb un waterpolo diferent com pot ser els Estats Units”.

irisperez.weboficial.net usa cookies propias y de terceros para obtener datos estadísticos de la navegación de usuarios y optimizar su servicio. Para más información lea Política de Cookies. ×